Дъх на ванилия и индийско орехче в Уолдорф пудинг -

...
 Дъх на ванилия и индийско орехче в Уолдорф пудинг -
Коментари Харесай

Уловеният миг има вкус на щастие Специално като последната вечеря на “Титаник”

 

Дъх на ванилия и индийско орехче в Уолдорф пудинг - по този начин е ухаел салонът на първокласния а-ла-карт ресторант на “Титаник ” вечерта на 14 против 15 април 1912 година Малко преди трагичния край на презокеанското странствуване на 1581 пасажери и екипаж, някои от тях са вечеряли с ослепително приготвени и безупречно сервирани ястия като Стрида А Ла Рус и Филе миньон Лили с гъши дроб, вътрешност от артишок и сос Мадейра. Тази обилна последна вечеря на “Титаник ” се е трансформирала в знак на уловения момент - всеки момент, който е трансфорат в специфичен и изживян като благополучен.



Вдъхновени ли сте от тази концепция?

Тогава заповядайте в а-ла-карт салона на на ул. “Св. Ирина ”№5 и серията гурме сет-вечери с достоверното меню за първа класа на най-големия пътнически параход в света по това време. Скоро тук ще откриете още кулинарни и прочувствени провокации като “Вечеря на мрачно ”.

Заинтригувани ли сте? Тогава следете на заведението, с цел да научите повече за събитията, както и за защитите винени усети от български производители, с които ги означаваме.



Отлично като обслужване и разнообразно като а-ла-карт меню

Не всяка вечер е време за тематична вечeря. Понякога удоволствието е в това да хапнеш спокойно, добре обслужен, в приятна компания. Тогава а-ла-карт оферти като бургери, приготвени с качествени артикули на особено барбекю вършат края на деня просто превъзходен.

 

Игриво като обедните комбо порции на

Салатка, кюфтенца, бурито или татарски бифтек и десерт - вкусни наслади, които се оферират в подготвени комбо порции за обяд и се подготвят за тъкмо 10 минути в оня миг от деня, когато човек усеща потребност да спре за малко времето. И в “Манджера ” то в действителност се забавя, тъй като на бюфета с подготвена храна всичко е проведено да се случва бързо и тъкмо - с цел да имате повече време за отмора и приятност от усета, с цел да ви осигурим още един уловен момент на пълноценно благополучие.



Шарено като турска закуска, сладко като торта за рожден ден

Закуската не е прелъщение - тя е витално значима. Може да даде пълностоен звук на всеки ден. В кухнята и пекарната на всяка заран се подготвят разнообразни оферти, които да се комбинират съгласно усета и настроението - баници с прясно точени кори, соленки и козунаци дружно с бекон и вариации на тематика яйца.

А не може ли денят ви да стартира напряко с десерта?

Защо не - на сладкарската витрина на заведението изборът е богат и по тази причина не елементарен. Също като разнообразието в каталога с торти за специфични събития или като кетъринг менюто с хапки и ритуални погачи на “Манджера ”.



Интересно като детска кулинарна работилница

Представете си какво му е на едно дете пред купчинка брашно, топка тесто и точилка, приготвени единствено за него дружно с готварска шапка и престилка... Колко значими и съсредоточени са дребните готвачи по време на съботните кулинарни работилници, в които се учат от експерти от кухнята на ресторанта, от пекарната и сладкарското ателие. В “Манджера ” родителите постоянно са спокойни, тъй като децата им в никакъв случай не скучаят - хапват, готвят или играят в детския ъгъл - още споделени мигове на наслаждение.



Работно време на Манджера:

Понеделник -събота от 7:30 до 22:30

Неделя 11:00 до 20:00 ч

Адрес: ул. " Света Ирина " 5, телефон 0892 222 861

Фейсбук страница :

* обява

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР